Ceramah

Ceramah paling kocak WONG MLARAT NEK AKHIRAT SOK ISO NGAYA 🀣🀣 – kh Anwar Zahid lucu parah


lucu parah gak selesai2 di bikin ketawa masya Allah kh Anwar zahid
source

Related Articles

31 Comments

  1. Lebih tepat e wong mlarat bnyk omong bukan kurang penggawean tp memang semanak,kalo orang kaya gak bnyk omong krna bnyk fikiran dan cicilan serta sombongπŸ˜…..nggeh nopo nggeh ??🀭

  2. Pak kyai Anwar,,pasange aq krungu pean pernah ceramah judule ojo tuku pabrike tuku product nya wae,,yow bener,,tapiiii ojo ngomong karo yudha asfarizal,,lha piye kon tuku bendrat karo sium dituku kbeh sak iket,,sium nek ngomong 6ewu pow 10ewu sak iket,,lha sing dituku bendrat ireng sak iket 20ewu,,tapi iketane gedhi lha sium ngomong kongene okeh,,udu sing iki,,njor yudha asfarizal kon bali mneh di gawani contone,,njor aq ngomong pancen kowe ura mudengan meni kok nang,,panggah deknen sing jwab kowe meneng nek ura ngerti,,weruh contone si,,πŸ˜‚

  3. Pak kyai anwar,,lhaaa aq pow klalen,,sium kapan nukoke aq kalung,,kui duite Pak q,,2juta semproll tak pikir2 ono sing nyleneh,,,merendahkan saya,,kowe nukoke gendhok ae rono,,ngimpi repe nukoke ruayah,,kita jauuuhhh banget kapan ketemune mas,,πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  4. Pak kyai,,saiki swab aja ya,,aq tak holiday karo sium,,sukachang karo cewek lio,,gpp aq oleh,,kalian boleh holiday,seneng2,jalan2 oleh,,aq tak ngladenin sium,,karang swab,,tapi aq kerjo,,kaji Abbas ngunu mbak pean karo kang sium,,aq tak karo tar,,yow aq ngomong iyo wes panggah demen aq karo sium,,,,panggah demen aq nek ngene iki,,aq karo sium,,sukachang karo cewek lio ne,,oleh holiday gpp,,,tukar posisi ra Pak kyai anwar,,,panggah penak aq cedak wong tuo q,,cedak karo sium mbarang,,panggah sium sewengi ngene tak weruhi yutub cah indo rabi taiwan,,sium nek takon ngene mbesok nek mati repe dikubur neng ngendi,,yow aq ngomong yow neng kono ra,,njor sium jwab ooohhh,,tapi sium pinter ra ngerti takon kui,,nek aq mbojo taiwan nek aq mati repe dikubur neng ngendi,,mosok neng taiwan pow kono gelem aq babu,wong Indonesia,ura sekolah,,nek neng Indonesia pow bapak q gelem nompo aq,,kecuali nek aq sogeh rongsok q rono rene sing nompo,,betul si Pak kyai,,

  5. Pak kyai anwar,,sium motone jelalatan,,aq ura nganggo tindikan ceplikan di laruhi,,yow aq ngomong gah males,,aq saiki ura demen iki,,aq saiki bojomu ura nganggo tindikan ceplikan gpp si,,karang nyata aq nek karo sium pingin koyo konco2ne sium kae lho,,ura pingin koyo ruayah sing sogeh kae,,ura pingin,,tapi nek aq karo sukachang aq wegah dadi babu,,tapi aq ruayah sing sogeh kae,,anak wedok 1thok,,garai ura ketok,,Pak kyai mama neng hk gaene niti2 aq,,deknen takon,,aya koti koti leke ejen Indonesia,,yow aq ngomong iyo,,njor mama takon omahe cedak nggon mu ura,,yow aq ngomong adooohhh,,karo nggon bojone aq cedak,,njor mama takon nek karo nggon papa karo mama mu adoh,,yow aq ngomong adooohhh,,karang nyata adoh,,nek cedak aq ngomong cedak,,

  6. Pak kyai anwar Pancen ruayah edan,,aq repe membuktikan karo masyarakat dukuh pengilon nek aq prawan,,ura usah karo sium,,sium ura penting,,karang aq rabi karo masyarakat,,sium panggah biasa panggah ngene aq ura ngerti nek ruayah due pacar yow tak bojo,,,tujuan q kui thok,,tapi yow panggah seneng sium,,bagi aq sium setengah rodo penting,,tapi sing paling penting masyarakat,,karang aq edan,,πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Back to top button